MIKSIKESE PRANGLIMISE VÕISTLUSE ESIMENE ETAPP Sellel õppeaastal korraldab MIKSIKE Pranglimise võistluse väljakujunenud vanuseklassides. Toimub kolm eelvõistluse etappi, millest parimad osalejad pääsevad vabariiklikku online finaali. Vabariikliku võistluse parimad pääsevad edasi rahvusvahelisse finaali Lätis. Esimesel etapil 17.novembrist kuni 17.detsembrini võisteldi STAATILISES KOLMEVÕISTLUSES, iga võistlusklass oma väljakul ja vastaval ajal. Maakonna tulemusi vaata SIIT. Sirgujate võistlusklassis (1.-3.kl) olid paremad 2.kl Katriin (1.koht 3328 punkti), Paula, Dmitri, Silver, 3.kl Ander (3.koht 3151 punkti) ja Aneth Kaileen, 1.kl Ruuben ja Kaspar.  Oskajate võistlusklassis (4.-6.kl) olid eesotsas “vanad” tegijad 6.kl Ats (1.koht 5833 punkti, vabariiklikus arvestuses 43.koht), Joonas (2.koht 5057 punkti), Simon (3.koht 4341 punkti), Oliver, Marten. Noorematest olid edukamad 4.kl Mattias ja Pipi, 5.kl Liisa Mari ja Elisabeth Marleen.  Neidude, naiste võistlusklassis olid paremad õpetaja Maie (3.koht 5781 punkti), 8.kl Mirjam ja Anet, 7.kl Cärolin, 9.kl Hanna Liis. Noormeeste, meeste võistlusklassis olid paremad 7.kl Hendrik, Kenter ja Karl-Markus, 8.kl Romet, 9.kl Karel.  Jaanuaris algavad teise etapi võistlused, mõõtu võetakse JUHU-KOLMEVÕISTLUSES. Soovin jõudu harjutamisel ning suurt edu võistlemisel.

MIKSIKESE PRANGLIMISE VÕISTLUSE ESIMENE ETAPP

Sellel õppeaastal korraldab MIKSIKE Pranglimise võistluse väljakujunenud vanuseklassides. Toimub kolm eelvõistluse etappi, millest parimad osalejad pääsevad vabariiklikku online finaali. Vabariikliku võistluse parimad pääsevad edasi rahvusvahelisse finaali Lätis. Esimesel etapil 17.novembrist kuni 17.detsembrini võisteldi STAATILISES KOLMEVÕISTLUSES, iga võistlusklass oma väljakul ja vastaval ajal. Maakonna tulemusi vaata SIIT.
Sirgujate võistlusklassis (1.-3.kl) olid paremad 2.kl Katriin (1.koht 3328 punkti), Paula, Dmitri, Silver, 3.kl Ander (3.koht 3151 punkti) ja Aneth Kaileen, 1.kl Ruuben ja Kaspar. 
Oskajate võistlusklassis (4.-6.kl) olid eesotsas “vanad” tegijad 6.kl Ats (1.koht 5833 punkti, vabariiklikus arvestuses 43.koht), Joonas (2.koht 5057 punkti), Simon (3.koht 4341 punkti), Oliver, Marten. Noorematest olid edukamad 4.kl Mattias ja Pipi, 5.kl Liisa Mari ja Elisabeth Marleen. 
Neidude, naiste võistlusklassis olid paremad õpetaja Maie (3.koht 5781 punkti), 8.kl Mirjam ja Anet, 7.kl Cärolin, 9.kl Hanna Liis.
Noormeeste, meeste võistlusklassis olid paremad 7.kl Hendrik, Kenter ja Karl-Markus, 8.kl Romet, 9.kl Karel. 
Jaanuaris algavad teise etapi võistlused, mõõtu võetakse JUHU-KOLMEVÕISTLUSES. Soovin jõudu harjutamisel ning suurt edu võistlemisel.

Karin Järv


 

You may also like...