ÕUESÕPPEPÄEV TARTUS Esmaspäeval, 15. detsembril veetsid neli klassi, 5.-8. klass vahva päeva Tartus. Kõigepealt käisime elamusi saamas 4D kinos, kus sai valida õudustemaja, lumesõidu, Hiina müüri või dinosaurused. Õudustemajas pidime rinda pistma tontide, ämblike, hiirte ja nahkhiirtega. Pärast kino oli võimalus minna uisutama või seiklusparki ronima. Kaheksandast klassist käisid uisutamas Romet, Laura ja Liisi. Seejärel tuli vaba aeg ning 8. klassi kõik õpilased läksid Mac-i. Klassijuhatajat me kaasa ei kutsunud, kuna kõik pidid tellima vene keeles. Tegelikult ei tellinud keegi vene keeles ja põhjuseks toodi müüjad, kes ei osanud vene keeles rääkida.  Paljud ostsid kinke, sest koolis on jõululoos ja taheti midagi ka koju viia. Päev oli kõigi jaoks väga tore ja huvitav.

ÕUESÕPPEPÄEV TARTUS

Esmaspäeval, 15. detsembril veetsid neli klassi, 5.-8. klass vahva päeva Tartus. Kõigepealt käisime elamusi saamas 4D kinos, kus sai valida õudustemaja, lumesõidu, Hiina müüri või dinosaurused. Õudustemajas pidime rinda pistma tontide, ämblike, hiirte ja nahkhiirtega. Pärast kino oli võimalus minna uisutama või seiklusparki ronima. Kaheksandast klassist käisid uisutamas Romet, Laura ja Liisi.
Seejärel tuli vaba aeg ning 8. klassi kõik õpilased läksid Mac-i. Klassijuhatajat me kaasa ei kutsunud, kuna kõik pidid tellima vene keeles. Tegelikult ei tellinud keegi vene keeles ja põhjuseks toodi müüjad, kes ei osanud vene keeles rääkida. 
Paljud ostsid kinke, sest koolis on jõululoos ja taheti midagi ka koju viia. Päev oli kõigi jaoks väga tore ja huvitav.

7.klass, 8. klass

 

You may also like...