TÖÖTUBADE PÄEV

TÖÖTUBADE PÄEV

Neljapäeval, 17. detsembril toimus meie koolis töötubade päev. Meisterdamise töötoas juhendasid osalejaid Erik ja Aksel. Meisterdati kuusepuule puust ehteid. Ilusaid kaunistusi valmis palju. Oli võimalus ka midagi nende peale kõrvetada. Suuremad tegid aga valmis elusuuruses kitsetalle.

Iti-Riin, Anet ja Ats juhendasid kokanduse töötuba, mis asus käsitöö ja kodunduse klassis.  Töötoas osaleti kahes vahetuses. Ühes vahetuses olid ainult poisid ja teises vahetuses vaid 2. klassi lapsed. Nad tegid koos šokolaadiküpsiseid, mida hakatakse müüma esmaspäeval toimuvas heategevuslikus jõulukohvikus.  Kõik said aidata tainast teha ja küpsiseid vormida. Mõnele meeldis ka nõudepesemine.  Maitsvaid küpsiseid tuli kokku neli pannitäit.

Laura ja Annabel tegid paberist jõuluehteid. Töötoas olid nii tüdrukud kui ka poisid. Osavõtjaid oli küll vähe, aga sellest polnud midagi, kuna nii sai rahulikult meisterdada. Jõuluehted tulid välja väga ilusad.

Liisi ja Isabel tegid jõulukaarte ja -ehteid. Osavõtjad oli väga palju. Kaardi said kõik endale koju võtta, aga jõuluehe läks kooli kuusepuu külge.

Mirjam ja Jane valmistasid jõuluehteid. Öökulli jõulukaunistused valmisid, kasutades tualettpaberi rulle. Kui saadi valmis, riputati need kuusele. Üks tubli esimese klassi tüdruk jõudis teha ka põhjapõdra kaardi.

Laur ja Ekke juhendasid  kabe mängimist. Alguses selgitati reegleid. Sellele järgnes soojendusmäng ning lõpuks tehti ka turniire.

Kokkuvõtvalt oli päev tore.

Mirjam Leopard

Vaata (Pille Kangur)

You may also like...