PLAYBACK 2017

PLAYBACK 2017

3. mail toimus meie koolis playback. Etteasteid oli kuus. Üritus algas väikese viivitusega, aga hiljem sujus kõik hästi. Kõigepealt esinesid neljanda klassi õpilased Kihnu Virve looga „Merepidu“. Nende kostüümid olid väga detailsed ja sarnased originaal- esitajatele. Järgmisena astusid lavale viienda klassi tüdrukud, kes esitasid väikese muusikalise sketši saatest „Heeringas Veenuse Õlal“. Nad nägid välja väga naljakad. Kolmandaks esinejaks olid Ander ja Hetti-Maarja lauluga „Verona“. Nad olid väga ilmekad ja lõbusad. Kolmanda klassi tüdrukud olid väga kõvasti vaeva näinud oma esitusega „Hey Kiddo“. Nad olid teinud palju rekvisiite ja oskasid väga hästi tuua välja tähtsamad asjad videost. Ka kolmanda klassi poisid tegid väga täpse esituse laulust „Have you now“. Viimasena esines seitsmenda klassi koosseis Üllar Jörbergi looga „Kutse tantsule“. Nende esitus oli väga tantsuline ja aktiivne. Žürii lemmik oli Ander looga „Verona“ ja rahva lemmikuks osutus seitsmes klass ja Üllar Jörberg. Kõik võitjad said hõbedase krooni. Ürituse lõpuks esitas seitsmes klass oma loo uuesti ja kõik tulid lavale tantsima. Oli väga lahe üritus ja kõik, kes osa võtsid, olid väga tublid.

Sofia Nämi ja Elisabeth Marleen Peterson

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...