PÜHAJÄRVE LASTEAED PIPI SAI 22 AASTASEKS

PÜHAJÄRVE LASTEAED PIPI SAI 22 AASTASEKS

Kolmapäeval, 14. oktoobril kogunesid Pühajärve lasteaia kaks rühma ja sõprusklass koos õpetaja Maiega Otepääle, vastavatud Pipo mängutuppa, et tähistada lasteaia 22 aastapäeva. Pipo mängutuba oli sõprusklassi poolt kaunistatud ja näidendi jaoks olid üles pandud dekoratsioonid. Lasteaialastele andis pidulikult kingitused üle direktor Miia Pallase. Peolt ei puudunud ka pisike ilutulestik. Pärast põgusat uudistamist esitasid 4. klassi õpilased etenduse „Jussikese seitse sõpra“. Järgnesid ühised tantsud, mängud ja tegevused, mis olid läbi viidud sõprusklassi õpilaste poolt. Kui oli küllalt liigutud ja lauldud, ootas kõiki ühine puuviljalaud ja 4. klassi poolt valmistatud tort. Rõõmsat elevust ja mängulusti jagus lõunatundideni. Nüüd jäi tänada veel lahket võõrustajat ja kindlasti külastame Pipo mängumaad jälle.

You may also like...