AIASAADUSTE JA NUNNUNÄITUS

AIASAADUSTE JA NUNNUNÄITUS

Pühajärve koolipere tervitas tänavust sügist aiasaaduste ja nunnunäitusega. Näitusele oli toodud suuri porgandeid, peete, kapsaid, tomateid, kurke, ubasid, küüslauku, sibulaid, paradiisiõunu, ebaküdooniaid, viinamarju. Seina ääres seisis tohutu kõrge päevalill. Laual poosetas Sofia ja Sonja toodud hiiglasuur kaunistustega kõrvits, millel nimeks “Sipelga kõrvits”. Tädi Elve aiast olid näitusel viguriga sibulad ja porgandid. Kõige eksootilisem oli laste jaoks kollane patissoon. Kuues klass sai loodusõpetuse tunnis patissooni maitsta. Nende meelest oli see maitsetu. Tšillipipart maitses aga Gabriel, kellel pärast silmad vett jooksid. Nii kahju oli tal piprast. Suurte koridoris saavad kõik õppida vene ja inglise keeles erinevate aiasaaduste nimetusi. See on lõiming keelte ja loodusõpetuse vahel. Kiitus kõikidele, kes näitusele huvitavaid aiasaadusi tõid. VAATA pilte (autor Karin Järv)

Auhinnalised kohad:
Kõige eksootilisem – ogaõun Karl-Markus 7.klass
Kõige vigurilisem – sibul tädi Elve aiast
Kõige suurem – kõrvits Sofia ja Sonja Nämi, päevalill Karl-Markus
Kõige värvilisem – sipelga kõrvits Sofia ja Sonja Nämi

Pille Kangur, 6.klassi juhataja

 

You may also like...