“KÜÜNLAÜMBRISTE JAHT” 2014/2015

“KÜÜNLAÜMBRISTE JAHT” 2014/2015

Alumiiniumist küünlaümbriste kogumisaktsioon “Küünlaümbriste jaht” osutus nii edukaks ja laste seas populaarseks, et oleme otsustanud sügisel aktsiooni kindlasti jätkata. Kogumisaktsioon on suunatud 1.-6. klassi õpilastele üle Eesti. Laste ülesanne on kokku koguda lõpuni põlenud teeküünalde alumiiniumiümbriseid. Kõik osalenud klassid saavad aukirjad, parimaid klasse ja individuaalseid kogujaid ootavad ka auhinnad. Täpsemad auhinnad avalikustame sügisel.

Eesti suurima vanametalli käitleja Kuusakoski eestvedamisel toimuva “Küünlaümbriste jahi” eesmärk on propageerida noorte seas keskkonnasäästlikku käitumist ja selgitada noorema astme kooliõpilastele taaskasutuse ning jäätmete sorteerimise vajalikkust. 2014 talvel lõppenud aktsiooni käigus saime selle eesmärgi täitmisega suurepäraselt hakkama: 3699 õpilast üle terve Eesti kogusid kokku 766 255 põlenud alumiiniumist teeküünlaümbrist kogukaaluga rohkem kui 1 tonn!

Mari-Liis Kallismaa
http://www.kuusakoski.ee/

Eelmisel õppeaastal osalesid selles huvitavas kogumiskampaanias meie koolist praegused 5.klass ja 7.klass.

 

You may also like...