STIILINÄDAL 2020

Juba teist aastat järjest korraldas õpilasesindus stiilinädala, mis kestis 27.jaanuarist kuni 31.jaanuarini. Seekord said teemad veidi teistsugused kui eelmisel aastal.

Osavõtu poolest olid tublimad nooremad klassid, aga ka õpetajad paistsid silma, eriti nädala lõpu poole. Esmaspäeval oli teemaks retro. Omamoodi oli see päris keerukas teema, arvatavasti ei olnudki sellepärast väga palju osavõttu sellel päeval. Teisipäeval oli teemaks looduslähedus, kus oli juba palju rohkem riietatud sobivalt sellesse päeva. Tänu sellele, et olime roheliselt ja pruunilt riietanud, oli näha, et oleme looduskallakuga kool. Kolmapäeval oli jällegi natuke keerulisem, pidime ennast tegema hipsteriteks. Sellel päeval saime näha väga palju erinevaid prillide tüüpe. Eks nad olegi natuke ,,teistsugused” ja oli üpris raske leida midagi sellist oma kapist. Neljapäeval oli spordipäev ja selle raames nägime välja nagu üks spordikool. Selles päevas nägi palju erinevaid sportimisvahendeid sulgpalli reketist kuni erinevate pallideni. Ja viimane arvatavasti kõige meeldivam – suvitaja, see tekitas tõsiselt mõnusa tunde hallise argipäeva unustamisest. Tuli tunne, et oled mõnusa suveni jõudnud, kus on lõõskav päike ja meri!

Kokkuvõttes on stiilinädal hästi mõnus tavariietusest lahti saamiseks, et avastada aina uusi huvitavaid riideesemeid!

Ander Alliksaar 8.klass

Stiilinädal  RETRO  LOODUS 1  2  3  HIPSTER 1  2  3    SPORT 123  SUVITAJA 123 (fotosid tegid Ander Alliksaar, Tiina Kukk, Krista Sumberg)

You may also like...