POLITSEI LOENG 6. KLASSILE

Politsei loeng toimus 21. märtsil. Loeng ei olnud tavaline, kus lihtsalt kuulatakse, vaid oli mänguline. Meie loengu teema oli ,,Sõltuvusained”. Saime teada, mis organeid mõjuained kahjustavad. Näiteks suitsetamine kahjustab kopse, alkohol aju, maksa ja magu, narkootikumid on väga ohtlikud ajule, närvisüsteemile ja kogu kehale.

Seejärel mängisime lauamängu, kus pidi end kaheks võistkonnaks jagama. Mängus olid küsimused sõltuvusainete kohta: kui vanalt kasutatakse, miks kasutatakse, missugused on karistused, kuidas aineid nimetatakse. Võitis võistkond, kes oskas paremini täringut veeretada ning teadis paremini vastuseid.

Kindlasti tuleb tänada politseinikku Linda Oksa, kes tegi selle loengu nii huvitavaks. Kokkuvõttes võin öelda, et selliseid tunde, kus saaks mänguliselt võtta läbi olulised teemad, nii et need paremini meelde jääksid, võiks olla veelgi rohkem. 

Ander Alliksaar
6. klass

 

You may also like...