ISADEPÄEV

Isadepäeva eel, 9. novembri õhtul täitus kooli võimla hakkamist täis peredega. Toimus kooli traditsiooniline isadepäevale pühendatud pereõhtu. Liikumisaastaga seonduvalt muidugi sportlik. Osalejaid oli meeldivalt palju, lisaks koolilastele väiksemad ning suuremad õed-vennadki kaasatud, esindatud vanaemad ja vanaisad. Soojenduseks sai end võistlusvormi ajada hoogsa tantsu saatel ning seejärel jagas direktor Miia osalejad oskuslikult meeskondadeks. Nüüd võis sportmängude avavile kõlada. Kõik mansad läbisid 8 erinevat jaama, kus erinevate lõbusate mängude abil pandi proovile osalejate kiirus, osavus, nutikus ning koostööoskus. Mänge selgitasid ning viisid läbi kooli õpilasesinduse töömesilased, vajadusel toetamas õpetajad. Oli väga vahva vaadata, kui hästi toimis meeskonnatöö, kuidas üksteist toetati. Lõbu oli laialt. Kui kõik jaamad edukalt läbitud, ootas ees viimane katsumus: teatevõistlus, mille valmistas ette ja viis läbi lapsevanem Ago Arro. Kaaslasi ergutades ja melule kaasa elades karjuti hääl kähedaks ning naerdi lõualuud valusaks. Igaüks andis endast parima. Suurepärane seltskond!
Sportliku osa lõppedes oodati kõiki aulasse, mis oli ÕE piigade poolt kohandatud kohvikuks. Enne, kui müügitöö lahti läks, tervitasid algklasside lapsed kõiki papse väikese eeskavaga. Seejärel võis kohvikust endale meele- ja suupärast osta ning õhtu muljeid jagada. Kohvikus pakutav oli laste endi poolt valmistatud. Siinkohal suur-suur tänu klassijuhatajatele! Müügist saadav tulu läheb kevadel toimuvate olümpiamängude korraldamise fondi. Lisaks ostule oli võimalus toetada ka annetusega. Müügitulust ning annetustest kogunes muljetavaldav summa – 383 eurot! Tuhat tänu kõigile asjaosalistele!
Täname südamest lapsevanem Ago Arrot, kes ürituse tehnilisi lahendusi toetas ning teatevõistluse organiseeris! Lisaks said kõik soovijad tänu Agole pudeliveega janu kustutada. Oli vahva õhtu!

ÕPILASESINDUS

Vaata (Janika Kilk, Aili Mägi)
Vaata (Gen-Marten Paul, Pille Kangur)

You may also like...