PÜHAJÄRVE NOORKOTKASTE RÜHM SAKU SUURHALLIS

11.novembril kell 12.15 sõitsime bussiga Tallinnasse peole. Buss oli täis Valgamaa kaitseliitlasi, naiskodukaitsjaid, kodutütreid ja noorkotkaid, sealhulgas Ander Alliksaar, Siim-Kristjan Kutsar, Sten Brett, Silver Ostrat ning meie rühma juht Nadežda Alliksaar. Tallinnasse Saku suurhalli juurde jõudsime kell 16. Kui me sisse läksime, siis avasid meile uksed Ohvitserid, ise au andes. Istuma saime tribüünile. Kell 17 algas kontsertetendus. Võib tõdeda, et kontsert oli väga huvitav. Suurel ekraanil näidati sündmusi ajast 1918-2018. Publik aplodeeris väga kõvasti. Ma arvan, et kõik olid vaimustuses. Tänusõna võib öelda ka dekoraatoritele, sest saal oli võrratult ilus. Pärast sõime kõhud täis (toit oli väga maitsev, aga nagu suurele üritusele kohaselt olid järjekorrad pikad). Tegin veel pilte, et pärast saaks seda peo õhustikku tunda. Tulime bussi peale ja sõitsime koju.

Ma arvan, et pidu ,,Kaitseliit 100” õnnestus. Nautisime peo õhkkonda, toitu, omavahelist suhtlemist ja tundsime, et meie kuulume ühte ajaloolisse organisatsiooni nimega ,,Kaitseliit”.

Ander Alliksaar 7.klass
Vaata (Ander Alliksaar)

You may also like...