VALGAMAA KOOLINOORTE MURDMAAJOOKSU KARIKAVÕISTLUSED 2014

VALGAMAA KOOLINOORTE MURDMAAJOOKSU KARIKAVÕISTLUSED 2014

26.septembril toimusid Tõrva Gümnaasiumi pargis Valgamaa koolinoorte murdmaajooksu individuaal-võistkondlikud karikavõistlused TP D,C,B,A,J vanuseklassidele.
Pühajärve Põhikooli võistkonnas oli 21 vaprat krossijooksjat: Mattias Toover, Andreas Peterson, Andreas Kiivit, Gen-Marten Palu, Annabel Eensoo, Isabel Võrk, Marten Belov, Oliver Kiho, Harald Raave, Simon Nõgel, Hendrik Aaliste, Karl-Markus Toover. Iti-Riin Jaagant, Jane Ilves, Liisi Prans, Remo Almar, Karel Kaupmees, Danel Prans, Romet Reino, Kenter Freimanis, Taavi Vihmann, kes kõik oma südika jooksuga edukalt kooli esindasid ning sellega ka koolile punkte tõid. Võistlustelt õnnestus koju tuua ka 2 säravat medalit: PD vanuseklassi Valgamaa koolinoorte murdmaajooksu 1000m võitis ANDREAS KIIVIT ajaga 3.38,1. PB vanuseklassi Valgamaa koolinoorte murdmaajooksu meistriks tuli KAREL KAUPMEES 1000m ajaga 3.04,0. Üldkokkuvõttes saavutasime maakoolide arvestuses 250,5 punktiga tubli III KOHA! Täname kõiki osalejaid!
VAATA PILTE (autor Janika Kilk)

Janika Kilk

 

You may also like...