7. KLASS ANTSOTI TALUS ORIENTEERUMAS

7. KLASS ANTSOTI TALUS ORIENTEERUMAS

15. oktoobril käisime Sangaste lähedal Antsoti talus. Startisime kell 8.30, suundusime bussiga Antsoti talu poole. Kui olime kohale jõudnud, uudistasime ponisid. Peremees Imre seletas meile, kuidas tehakse kaarte, kuidas kasutada kompassi ja miks kompass üldse väga hea leiutis on. Peale seda anti meile kaardid, millelt saime teada, kus asuvad punktid. Igas punktis oli üks tööriist või vanaaegne ese, näiteks rangid, puidust ukselink ja mootoririhm. Lõpuks, kui jõudsime tagasi, puhkasime ja söötsime hobuseid. Tutvusime ka ühe toreda koeraga, kes nautis väga vankrisõitu. Vankrisõidu jaoks ei vajanud me hobuseid, vaid saime ise hakkama. Mõned lapsed lükkasid vankrit tagant ja mõned tõmbasid eest. Niimoodi tegime kordamööda. 
Kui oli aeg koju minna, soovisime pererahvale ja hobustele edu ja head aega.

Isabel Võrk, 7. klass

You may also like...