MATK „TERE, KOOL!“

Reedel, 2. septembril kogunes terve kool koolimaja ette. Räägiti, mis sellel päeval ees ootab. Siis hakkasid kõik Harimäe poole tõttama. Teel rääkisid kõik omavahel. Siis pidime otsustama, kas läheme Seinamäe kaudu või teed mööda. Lõpuks jõudsime otsuseni, et lähme Seinamäelt. Alguses olid kõik rõõmsad, aga kui hakati üles ronima, siis enam nii rõõmus ei olnud.

Lõpuks jõudsime Käärikule. Siis laulsime õpetaja Tiinale sünnipäevalaulu ja pärast seda hakkasime edasi kõndima.

Lõpuks jõudsime kohale. Sõime natuke, läksime torni ja pärast sõitsime bussiga tagasi. Matk oli väsitav, aga mulle meeldis!  (Sander Lepp, 3. klass)

Päev algas rõõmsalt. Päike paistis ja saime kogu kooliga minna matkale.

Asusime teele koolimaja juurest. Koos oli vahva ja tee läks kiiresti. Jõudsime Seinamäeni ja ronisime kõik sealt üles. Edasi matkasime vapralt läbi metsa Harimäe torni poole.

Kohale jõudes saime värskes õhus süüa. Päev lõppes toredalt, olin natuke väsinud, aga rõõmus. (Sander  Erenvert, 3. klass)

Meie matk Harimäele oli päris pikk ja väsitav, aga see oli vaeva väärt. Mulle meeldis mäest üles joosta, kuigi see tundus nagu 5 km jooksu läbimine.

Meile pakuti söögiks kartuleid ja kastet. Meelde jäid kaunis loodus, ilus ilm ja tore meeleolu. Üks laps küll tõmbas mind kapuutsist, aga matkale panen kokkuvõtteks  hinde 4/10. (Coco Beatrice Lepik, 3. kl)

Vaata (Tiina Kukk)
Vaata (Pille Kangur)

You may also like...