KÜLAS KÄIS OTEPÄÄ UPM-KYMMENE JUHT ANDO JUKK

KÜLAS KÄIS OTEPÄÄ UPM-KYMMENE JUHT ANDO JUKK

4. oktoobril käis Pühajärve Põhikoolis 7.-9. klassiga kohtumas Ando Jukk, kes on Otepää UPM-Kymmene  juht. Ta rääkis selle firma rajamisest ja laienemisest ning töötajatest. Saime teada, millest nende valmistatud materjali tehakse ja kus seda kasutatakse. Näiteks kasutatakse seda autode tagaistmete ja pagasiruumide juures ning ka bussides ja hobuste haagiste juures. Paremad spoonid saadetakse Tallinna Estonia klaverivabrikusse, kus nendest tehakse klaverite korpuseid.

Ando Jukk rääkis, et mängib ka võrkpalli ja tahtis sellega mõista anda, et jalgpallis, korvpallis jm meeskonnatöös on igaühel oma ülesanne ning sama on ka ettevõtluses. Oma loenguga tahtis ta selgeks teha, et kõige tähtsam on elus mitmekülgsus ja inimestega suhtlemise oskus.

Kohtumise lõpus kinkis õpetaja Lembi Oja talle meie kooli almanahhi ning õpilased tänasid huvitava loengu eest.

Gabriel Õun
9.klass

You may also like...