„MEELED SELGEKS“ 1. klass AHHAA-s õppimas

1. klass sai jõuluvana käest üllatuskingiks õppepäeva Ahhaa-keskusesse.
12. jaanuaril leidiski oodatud õppekäik aset.

Keskuses ootasid meid juhendajad Aljona ja Denis, kes rääkisid meile erinevatest meeltest ja meeleelunditest. Õpitavat aitasid mõista põnevad tegevused. Katsetasime ühel jalal seismist ja saime aru, et lahtiste silmadega on meie tasakaal palju parem. Proovisime, kas meie nina tunneb ära erinevad lõhnad ning kõrv eristab helisid. Saime aimu ka sellest, et  haistmine ja maitsmine teevad koostööd, sest kinnise ninaga polnud aru saada, mis komm parasjagu suhu läks. Teadussaalis proovisime õhukahuri ja naelavoodiga oma naha tundlikkust ja maavärinamajas tasakaalumeelt.

Peale aktiivset õppimist oli võimalus vabalt proovida ja katsetada kõike, mida Ahhaa pakub. Õppides ja lustides möödus aeg väga ruttu. Kõik olid päevaga rahul ja arvasid, et järgmisel korral võiksime selliselt matemaatikat õppida.

Aitäh kõigile vanematele, kes jõuluvanale nii vahva kingisoovituse andsid! Aitäh Andri emale ja Sebastiani isale, kes meid mugavalt ja ohutult Tartusse sõidutasid ning Arina emale, kes koos meiega õppepäeval osales!

1.klass ja õpetaja Krista
VAATA (Krista Sumberg)

You may also like...