MAASTIKUMÄNG 2019

Traditsiooniline maastikumäng toimus sel aastal 6.juunil. Alustasime kohe hommikul, jagunedes erinevatesse võistkondadesse kus nii väiksemad kui suuremad. Maastikumängus pidime teadma erinevaid taimi, aga enamasti tuli kasutada teadmisi olümpiamängudest, kuna see aasta oli kooliolümpiamängude aasta. Näiteks pidime teadma isikut, kes oli pildil ning ütlema millega ta on tegelenud. Nimesid pidi ka teadma, kuna olid erinevad tähed segamini pandud ning neist tuli nimi kokku mõelda. Läbisime ka väiksemaid punkte, mis olid samuti tähtsad. Meie matka marsruut oli koolist Kiigemäeni, aga vahepeal olid punktid teistes kohtades ehk saime kokkuvõttes suurema matka pikkuse. Lõpus pidime joonistama söega pildi Kiigemäelt Pühajärvele vaatega. Kahjuks on vaade praegu väga varjatud, kuna puud ja põõsad selle katavad.

Kokkuvõttes ilmaga meil see päev vedas, aga hoopis suurem mure peale ülesannete lahendamise olid väga tüütud sääsed!

Ander Alliksaar
7.klass

VAATA (Janika Kilk)

You may also like...