MATS TRAADI SÜNNIPÄEVALE PÜHENDATUD ÜRITUS

MATS TRAADI SÜNNIPÄEVALE PÜHENDATUD ÜRITUS

23. novembril tähistati Pühajärve Põhikoolis Mats Traadi 80. sünnipäeva. Kool otsustas sünnipäeva tähistada sellepärast, et Mats Traat on ise sellest paigast pärit. Nimelt õppis ta Arula koolis. Sünnipäeva puhul olid õpilased ette valmistanud Mats Traadi luuletusi ja näidendikatkeid. Näidendid tulid välja väga toredad ja isegi külalistele meeldis, kuidas õpilased suutsid ära kasutada nutiseadmete võimalusi.

Külalised rääkisid meile Mats Traadist, tema eluteest ja tema loomingust. Ta on nii poeet kui ka näitekirjanik, mistõttu on tema looming väga huvitav. Näiteid tema loomingust luges näitleja Helgur Rosenthal. Eike Tasa Arula külaseltsist rääkis meile Mats Traadi elust ja loomingust. Võrumaalt pärit jutuvestja Helju Kalme luges luuletusi ja rääkis huvitavaid lugusid. Mats Traadi looming on väga mitmekülgne ja pakub lugemisrõõmu nii lastele kui täiskasvanutele.

Cärolin Trik

You may also like...