SÕBRAPÄEV

14.veebruaril oli Pühajärve Põhikoolis sõbrapäev ja seda korraldas 8.klass. Päeva auks muudeti ära ka koolikell (Leopoldi laul), see tõi mõnusa vahelduse loodushäältele. Aga nüüd tegevuste juurde. Esimese tunni ajal tegi sissejuhatuse kandlemänguga ja väikse kõnega Ander. Esitatud kandlelood olid ,,Imeliku polka” ja ,,Kevade valss”. Kõne koosnes erinevatest traditsioonidest ja kommetest, nt sõbra-valentinipäeva lill on punane roos. 8.klassi poisid näitasid omatehtud videot (teemaks oli: Mis on sõprus?), video oli päris vastuoluline ja tekitas veidi pahameelt. Esimesel vahetunnil pidi igaüks leidma sõbra, iga õpilane võttis ühe pooliku paberist südame ja pidi siis selle saama kokku teise poolega südamest (kiiremad said ka auhinnatud). Teisel vahetunnil pidi just selle sõbraga tantsima just dance, sealgi sai lemmikud valitud. Kolmandal kui ka neljandal vahetunnil oli mäng, kus oli pakk ära pakitud ja pidi seda pajakinnaste ning lusikaga lahti tegema. Lahti tegemine toimus muusika pausi ajal, aga kui muusika käis, pidi seda pakki ringis edasi andma.

Kokkuvõttes oli päev sisukas ja vaheldusrikas!

Ander Alliksaar
8.klass
VAATA (Ander Alliksaar)

You may also like...