LASTEAIA LÕPUPIDU „HÜVASTI LASTEAED!“

LASTEAIA LÕPUPIDU „HÜVASTI LASTEAED!“

Lapsepõlv on tore ja kordumatu aeg – täis mängulusti, rõõmurõkkeid ning argimuredest prii. Tihtipeale mõistame seda küll alles täiskasvanutena …

Kooliteele asumisega algab lapse elus uus ja põnev etapp, kuid seejuures ei tohiks unustada kuldseid sõnu: mäng on väikese inimese töö.

3. juunil saatsime lasteaiast kooliteele järjekordse lennu lõpetajaid.

Kõigepealt esinesid lapsed laulude ja luuletustega, seejärel andis lasteaia direktor koos omapoolsete soovidega lastele kätte lasteaia lõputunnistused. Koos lõputunnistustega said lapsed lasteaialt kingiks raamatu. Seejärel tunnustasime nimeliselt lapsevanemaid tänukirjadega, kes ühel või teisel viisil laste heaolule kaasa aitasid.

Pidulik tseremoonia lõppes õnnitlustega lapsevanematelt. Edasi suundusime õue imeilusat päikselist suveilma nautima. Lastel oli palju ruumi joosta, mängida ja võimalusel ujuda. Maitsemeeli rõõmustas lapsevanemate poolt kaetud pidulaud. Lapsed tundsid üheskoos rõõmu toredast õhtust ja vanemad meenutasid kordaminekuid kogu aastast ning pidu jätkus … 

Loreida, Matilda, Jaarek, Urmo, Tormi Vesse – tuult tiibadesse ja ilusat kooliteed teile! Pärast suvepuhkust ootab teid ees koolitee, mis toob palju uusi rõõme, teadmisi ja oskusi.

Teid jäävad lasteaias meenutama õpetajad Taivi, Lii, Kaili

You may also like...