ISADEPÄEV PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

ISADEPÄEV PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

10. novembril tähistati meie koolis isadepäeva. Juba traditsiooniks saanud ürituse selle aasta teema oli ,,Mängime koos”.

Ürituse esimesel poolel saatsime isad klassidesse, kus laudadel olid valmis erinevad mängud, mida isad said koos lastega mängida. Vanasõna ütleb: ,,Algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama.” Nii oli ka meie isadega, kes olid nii mänguhoos, et ei soovinudki mängimist lõpetada.

Selleks, et saaksime oma programmiga jätkata, pidime nad siiski klassidest koolikellaga ära kutsuma. Isad tulid aulasse, et saaksime seal neid tunnustada erinevate laulude ja luuletustega. Esinesid lapsed 1. klassi juntsudest kuni 9. klassi mürsikuteni. Kuigi esitusi oleks võinud kuulata veel ja veel, lõpetasime ürituse ühise koogisöömisega.

Isabel Võrk ja Annabel Eensoo

Vaata (Aili Mägi)

You may also like...