5.KLASS SASKIA JA BLANKA TREENINGUT VAATAMAS

9. novembril oli meil väga tore päev. Tänu Saskia emale avanes meil võimalus külastada Saskia ja Blanka iluvõimlemise treeningut Otepää spordihoones ja seda lausa vahetult enne Eesti meistrivõistlusi (toimusid 10.novembril Tallinnas). Kuigi saime külastusvõimalusest teada paar päeva varem, siis üllatuseks ühines antud külastusega päris palju huvilisi: Tomi ema, Tomi väike õde Saara, Helina, Elsa, Kaisa, Kregor, Paul, Riho ja Miko. Nii et tegu oli ikka suuremat sorti üritusega. Kõik 3 rühma esitasid sädelevates kostüümides oma võistluskavad, elasime neile õhinaga kaasa ja vangutasime nii mõnelgi korral pead, et kuidas nad seda kõike ikka suudavad?! Mikol tekkis küsimus, et ei tea, kas neil valus ei ole …?

Tegelikul oli tore näha, millega tüdrukud ikkagi tegelevad.  Iluvõimlemine nõuab suurt tööd ja vaeva ning  tohutut pühendumist. Saksia, Blanka ja nende treeningkaaslased on supertublid! 🙂 Külakostiks viisime maiuspala. Peale sellist treeningut tundus, et kulus marjaks ära.

Igatahes soovisime neile võistlusteks palju jõudu ja edu ning hoidsime neile nädalavahetusel kõvasti pöialt (isegi varbad olid peos…).  Ja kõigi rõõmuks läks tüdrukutel väga hästi: suur vaev tasus end ära – meie klassis on taas Eesti meister 🙂 Hurrraaaa ja palju õnne!

5.klass
VAATA (Janika Kilk)

You may also like...