LASTEKAITSEPÄEV KÄÄRIKUL 1.juunil tähistatakse lastekaitsepäeva. Selle päeva eesmärk on juhtida tähelepanu laste heaolule ja õigustele ning kaitsele. Üheks väga oluliseks laste õiguseks on õigus mänguajale ja puhkusele. Lastekaitsepäeva tähistamiseks toimuvad mitmesugused lasteüritused. Pühajärve lasteaia väikesed ja suured lustisid sel lastepäeval Käärikul.

LASTEKAITSEPÄEV KÄÄRIKUL

1.juunil tähistatakse lastekaitsepäeva. Selle päeva eesmärk on juhtida tähelepanu laste heaolule ja õigustele ning kaitsele.

Üheks väga oluliseks laste õiguseks on õigus mänguajale ja puhkusele. Lastekaitsepäeva tähistamiseks toimuvad mitmesugused lasteüritused. Pühajärve lasteaia väikesed ja suured lustisid sel lastepäeval Käärikul.

Esimesena tervitas kõiki spordirajatiste juht Rihard Orav. Tema eestvedamisel uudistasime uhiuusi spordiväljakuid, erinevate moodsate katetega ja võimalustega. Tenniseväljakud, pallimängu platsid jms. Laste suureks rõõmuks on Käärikul äsja valmis saanud uus mänguväljak. Erinevatel atraktsioonidel saab ronida, sportida, hüpata ja lihtsalt rõõmsalt hullata. Seda kõike sai ka tehtud – mõnuga! Ikkagi ju lastepäev! Täiskasvanutel oli hea ja vahetu võimalus jälgida väikeste laste ehedust, nende leidlikkust. Näha laste erksust – kui tulvil on nad elu ja rõõmu, tulvil reipust, imetlust ja vaimustust. Ja seda kõike neilt õppida!

Kääriku spordikompleksi poolt kostitati lapsi jahutava joogi, jäätise ja pirukaga. Küll kõik maitses hästi! Aitähh!

Veel oli kavas paadisõit. Vastavalt reeglitele ja nõuetele sättisid lapsed selga erksavärvilised päästevestid ning väike paadiretk saigi alata. Ja et täidetud saaks ka “õigus puhkusele,” suundusime pärast lustimist jõuvarude taastamiseks tagasi lasteaeda lõunauinakut tegema. Magamine on kasvava organismi jaoks teatavasti väga oluline. Vähemalt suurte inimeste arvates.

Täname Kääriku spordikompleksi vahvaid töötajaid, kes lapsi vastu võtsid, kostitasid ja nendega tegelesid.

Solveig

You may also like...