HARIDUSMESS INTELLEKTIKA

HARIDUSMESS INTELLEKTIKA

Reedel,  13. veebruaril toimus Tartu näituste- ja messikeskuses haridusmess Intellektika. Meie koolist käisid seal kaks üheksandikku — Anete ja Hanna Liis.
Messi korraldusel oli mõeldud sellele, et see pakuks huvi erinevas eas noortele. Palju infot said nii gümnaasiumisse õppima minejad kui ka kutsehariduse peale mõtlevad õpilased. Samuti olid  esindatud ülikoolid ja ka erinevate kursuste pakkujad.
Meile kui 9. klassi õpilastele pakkusid muidugi kõige rohkem huvi messil esindatud gümnaasiumid. Hea mulje jätsid Tamme gümnaasium, millest saab nüüd varsti ka riigikool; Põltsamaa ühisgümnaasium ja Lähte gümnaasium. Oma meeskonnaga oli kohale tulnud ka “Rajaleidja”. Nende juures sai sooritada erinevaid teste, et teada saada oma tugevusi ja saada soovitusi ametivalikul.
Messi käigus esinesid laval Elisa Kolk, Brigita Murutar, AHHAA teadusteater ning tehti erinevate koolide tutvustusi. Toimus ka poliitikute debatt.
Päev oli väga põnev ning me saime palju uusi mõtteid, kuidas ja kuhu oma haridusteel edasi liikuda.

Anete Kannik ja  Hanna Liis Kiho

 

You may also like...