HUVITAV PÄEV PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

HUVITAV PÄEV PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

Pühajärve põhikooli päev nägi 10. veebruaril välja teistsugune kui tavaliselt. Pärast kolmandat tundi sõitsid õpetajad projekti „Õppeprotsess digiajastul“ raames Konguta kooli. Külaskäik kujuneks huvitavaks ja õpetlikuks päevaks. Me nägime, et nn teadustöö õpetamisega saab algust teha juba algklassides. Õpilaste nutisedmete kasutamine õppetunnis on üks võimalustest muuta õppetund huvitavamaks. Koolijuhataja Liina Tamme algatusel on saanud väga paljud kaasaegsed ideed rakenduse igapäevases koolitöös. Kooli töötajad  ja õpilased on kaasatud väga erinevatesse projektidesse, mis on toonud kaasa üle-eestilisi auhindu ja kooli hea maine (Juku Akadeemia, Robotex jms). 

Õpilastel algas pärast kolmandat tundi sportlik tegevus õues. Lastega tegelemiseks oli palutud appi lastevanemaid. Kõik klassid olid valinud erineva tegevuse. 2. klass külastas suusamuuseumi ja kelgutas Neljakase mäel. 3. ja 7. klassi õpilased  käisid Otepää Winterplace tuubimäel ja uisutamas, 1. ja 4. klass käis suusamatkal Käärikul. Sinna läksid ka 9. klassi õpilased, osa neist jalgsi, osa suuskadel. 5. klassi lapsed matkasid Gen-Marteni poole. 6. klass kelgutas kooli juures. 8. klassi  õpilased käisid Pühajärvel uisutamas ja Kuutsemäel suusatamas.

Suur tänu kõigile, kes lastega tegelesid ja aitasid nende päeva toredaks  muuta. Täname koolitöötajat Silvi Ainsood ja järgmisi lastevanemaid: Klaarika Vaiknemets, Taavi Veermets, Piret Plotnik, Kristi Tuhk, Kati Puksov, Adam Alliksaar, Kaido Truupõld, Karin Sallok, Heino Paul, Anneli Aart, Teet Reedi, Urmas Aaliste, Tiia Ilves, Priit Valdson, Helle Rahnel.

Huvitava koolipäevaga jäid rahule nii õpetajad, õpilased kui ka lapsevanemad.

Miia Pallase

Vaata pilte õpetajad Konguta koolis (Karin Järv)
Vaata pilte 6.klass kelgumäel (Anneli Aart)

 

You may also like...