AVATUD USTE PÄEV TARTU ÜLIKOOLIS

AVATUD USTE PÄEV TARTU ÜLIKOOLIS

26. jaanuaril korraldas Tartu Ülikool 9ndatele klassidele mõeldud avatud uste päeva, millel meie koolist käis viis õpilast. Päeva  eesmärk  oli noortele tutvustada ülikoolis õpetatavaid erialasid. Korraldati ka mitmeid töötubasid, mis toimusid kolmes sessioonis.

Avaaktusel rääkis Mart Noorma raskete otsuste vastuvõtmisest ja õigete otsuste tegemisest  ning ka üldisemalt ülikooli võimalustest.

Mina võtsin osa ühest töötoast, mis toimus teisel sessioonil. Töötoa nimi oli „Keeltemöll“. Meile räägiti keeltevalikutest ülikoolis ning ka keeltest üldisemalt. Saime teada, et Tartu Ülikoolis õpetatakse 26 keelt. Töötoa lõpus mängisime  teadmiste peale kuldvillakut.

See päev oli väga tore ja pakkus palju elamusi.

Cärolin Trik

You may also like...