OTEPÄÄ MAASTIKUMÄNG

Neljapäeval, 10.oktoobril kutsuti maakonna koolide 5.-8.klasside õpilasi maastikumängule avastamaks Otepää loodusparki, kutsujaks oli Keskkonnaamet koos partneritega.

Meie koolist osales seitse rühma. Minu rühmas oli Siim-Kristjan Kutsar, Silver Ostrat ja Arabell Rand. Üritusel osales 4-5 erinevat kooli. Ülesanded koosnesid peamiselt loodusalastest teadmistest ja need olid sellepärast võetud, et me oskaksime paremini loodust hoida ja austada. Maastikumängul oli kaheksa punkti, mis olid jagatud 5 km pikkusele rajale. Pidime arvama kumb õun on küpsem, või siis vaatama prügi ja jaotama need erinevatesse gruppidesse. Tuli teha ka loovamaid ülesandeid, mille valmistas meile ette kaitseliit, näiteks pidi saama põlema küünla konkreetsete vahenditega. Pärast kuuldes teiste arvamust oligi just see kõige raskem ülesanne maastikumängul. Oli ka päris palju kaladega seotud teemasid ja üldse keerlesid põhiküsimused Pühajärvega seoses. Kes lõpuks oli parim, see sõltus eelkõige sellest, kes tegi kiiremini raja läbi.

Kokkuvõttes saime maastikumängult palju uut teada ning veeta koolipäev sportlikult!

Ander Alliksaar
8.klass

VAATA (Helen Kivisild)
Maastikumäng
Tulemused

You may also like...