TEISTMOODI KOOLIPÄEV

Teisipäeval, 1.oktoobril oli koolis väga eriline päev – õppisid kõik!

1.-6.klassi õpilastel toimus nn õuesõppepäev, mille jooksul nad avardasid silmaringi ja omandasid teadmisi Valga muuseumi töötubades ning hiljem nautisid suurepärase muusika ja süžeega “Lõvikuninga” uusversiooni Valga Kultuurikeskuses.

7.-9.klassi õpilased arendasid digipädevusi ja ajaplaneerimisoskust koduse e-õppepäevana. Paljude arvates osutus kodus õppimine keerukamaks kui koos kaaslastega koolitundides osalemine.

Seekord õppisid lisaks õpilastele ka õpetajad, kes alustasid meeskonnakoolitusega “Emotsionaalne intelligentsus kui vaimse tervise võti”. Koolitus koosneb viiest õppepäevast, mille jooksul saavad õpetajad suurepärase lektori Kaupo Saue juhtimisel teadmisi selle kohta, kuidas hoida ja tõsta oma vaimse ja füüsilise tervise taset. Koostöös peitub jõud! Üksteist toetades saavutame olukorra, kus särasilmsed ja motiveeritud õpetajad suudavad oma teadmisi ja oskusi õpilastele veelgi edukamalt edasi anda. Õpetajate koolitust toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Järgmised põnevad koolipäevad ootavad õpetajaid ees 22.oktoobril ja kogu kooliperet 13. ja 27.novembril ning 10.detsembril.

Lembi Oja
Pühajärve Põhikooli õppealajuhataja

VAATA (Karin Järv)

You may also like...