PÕNEV KORVPALLIMATŠ – VILISTLASED VERSUS KODUMEESKOND

PÕNEV KORVPALLIMATŠ – VILISTLASED VERSUS KODUMEESKOND

10. veebruaril toimus meie koolis üks enneolematult tore üritus – põnev korvpallimatš —  vilistlased (Danel Prans, Taavi Vihmann, Remo Almar, Joonas Rello, Romet Reino) versus kodumeeskond (Andreas Kiivit, Hendrik Aaliste, Gabriel Õun, Karl-Markus Toover, Kenter Kalbri).

Danel oli üks tublidest eestvedajatest, andes meile teada, et neil on tekkinud soov mängida meie kooli poistega korvpalli. Selline tore mõte tekitas palju rõõmu ja elevust. Arutasime kooliperega läbi ning selgus, et ka meie kooli poisid on nõus ning huvitatud.

Ootusärevus oli suur, et kuidas kõik läheb ja kas üritus õnnestub. Muretsemiseks aga põhjust polnud, sest oli nii kaasaelajaid kui ka südikaid mängijaid nii vilistlaste kui ka meie praeguste õpilaste hulgas. Võideldi vapralt ja kuigi mängu lõppseisuks jäi 53:19 vilistlaste kasuks , oli põnevust ja pinget kuhjaga.

Ürituse lõpetasime ühispildiga ning mängijate ning kohtunike (Harald Raave, Oliver Kiho, Joonas Aart) premeerimisega, mille viisid läbi õpilased Pipi Õun ja Ats Rästa. Lisaks, kosutasime end peale rasket lahingut veidi hea ja paremaga maiustades ning rääkisime, kellel kuidas läinud on, kes millega tegeleb jne. Lisaks avaldati soovi, et järgmisena võiks toimuda sarnane üritus, aga jalgpalliga… Nii et on, mida oodata.

Täname kõiki osalejaid, kohtunikke ja kaasaelajaid. On ääretult tore, et õpilased, nii praegused kui ka endised, on aktiivsed ning alati valmis ja avatud uutele pakkumistele. Selline õpilastepoolne initsiatiiv on alati teretulnud ning püüame seda igati ka toetada.

Lennukaid mõtteid ja põnevaid üritusi ootama jäädes

Janika Kilk

Korvpallimatš
Reedel, 10. veebruaril toimus seitsmenda tunni ajal võimlas korvpallimatš meie kooli õpilaste ja vilistlaste vahel.
Meie võistkonnas mängisid Karl-Markus, Gabriel, Kenter, Andreas ja Hendrik. Vilistlastest olid kohal Danel Prans, Taavi Vihmann, Joonas Rello, Romet Reino ja Remo Almar. Kohtunikuks oli Harald ning punkte märkisime üles mina ja Joonas.
Mäng kestis kokku 40 minutit. Punktide poolest võitsid vilistlased kolm veerandaega ning üks veerandaeg jäi viiki. Oli tore koolipäeva lõpp ning lahe, et vilistlased olid kohale tulnud.

Oliver Kiho, 8. klass

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...