KINOKÜLASTUS

Neljapäeval, 7. märtsil käisime klassiga kinos. Läksime Tartusse pärast 3. tundi.  Vaatasime filmi „Salaaed“. Film rääkis tüdrukust nimega Mary. Ta elas Indias ja ta vanemad olid rikkad. Tema ema ei pööranud talle palju tähelepanu, mida tüdruk vajas ja soovis. Natuke hiljem surid tema vanemad koolerasse ja Mary saadeti oma onu juurde Inglismaale. Ka onu, kes elas uhkes lossis,  ei olnud temast huvitatud. Ta oli kurb, sest  temagi naine oli surnud.

Mary hakkas õues käima ja ümbrust uurima. Ta sai sõbraks ühe koeraga, keda ta toitis. Öösiti kuulist ta hääli ja see sundis teda majas ringi käima. Ta leidis ühest toast onupoja Colini, kes ei saanud kõndida. Ta hakkas teda salaja öösiti külastama.

Ühel hommikul, kui tüdruk jälle koeraga mängima läks, näitas koer talle salaaeda. Veel sai Mary tuttavaks oma teenijanna venna Dickoniga, kellega koos aeda avastati. Edaspidi võtsid nad ka Mary onupoja salaja oma imelisse aeda kaasa ja külastasid aeda kolmekesi. Selgus, et tegelikult suudab  onupoeg ka kõndida.

Ühel päeval nägid nad suitsu – onu maja põles! Mary tormas majja, aga onu otsis toast oma poega ja keeldus Colinita majast väljumast. Mary veenis teda, et poeg on ohutus kohas ja päästis ka onu tulest.

Mery  näitas ka onule salaaeda ning koos rõõmustati Colini tervenemise üle. Loss ehitati uuesti uuesti üles ja kõik elasid koos õnnelikult edasi.

Mulle meeldis see film väga!

Saara Siilbek 4. klass

You may also like...