6. KLASSI PÄEV TARTUS

Sel aastal otsustasime 6.klassi õpilastega, et ei tee jõuludeks loosipakke, vaid veedame lõbusasti koos aega.

Kolmapäeval, 13.detsembril, sõitsime kogu klassiga Tartusse. Esimene peatus oli Lõunakeskuses asetsev Apollo kino. Läksime vaatama filmi nimega “Jõulumuinasjutt”, mis oli pärit Rootsist. Film oli põnev ning õpetlik ja läks talvise ilmaga hästi kokku.

Pärast filmi vaatamist järgnes ekskursioon Apollo kino tagaruumidesse, kuhu inimesi tavaliselt ei lasta. Saime pilgu heita projektoriruumi, puhata staaritoolidel ja kuulata, kuidas käib töö Apollo kinos, kuidas filme hangitakse ja mud põnevat. Saime mekkida värsket sooja popkorni ja õppisime seda ise tegema. Muu hulgas saime teada, et pulbersool jääb popkorni külge paremini kinni ja annab rohkem maitset.

Pärast Apollot sõitsime TYPA keskusesse, kus osalesime märkmiku valmistamise töötoas. Saime ise valida märkmiku kaane, pildi sinna peale ja selle ise trükipressiga kaanele pressida! Siis järgnes käsitöö ja pidime märkmiku lehed ise kaane külge õmblema. Kogu töötuba oli lahe ja huvitav. Läheksin teine kordki!

Madli Jussila, 6.klass

You may also like...