ESIMENE KLASS PIDAS AABITSAPIDU

14. detsembril algas esimese klassi koolipäev rõõmsa ärevusega. Kätte oli jõudnud aeg jätta hüvasti esimese õpikuga – aabitsaga. Oodata tuli veel õhtut, et ka vanemad saaksid koos meiega pidutseda.

Õhtu alustamiseks esitasime väikese näidendi aabitsajuttudest. Kõik väikesed näitlejad teenisid ära tugeva aplausi. Seejärel tuli lastel läbida lugemise katse ning vanemad pidid leidma juttudes olnud aabitsategelased. Mõistatamismängus pandi proovile kõikide nupukus.

Liikumisaastale kohaselt järgnesid ühised liikumismängud. Elevust tekitasid nii „Kolimine, maavärin, uputus“ kui ka „Marss ümber toolide“. Suurt rõõmu pakkus ka aardejaht läbi koolimaja. Peale aarde leidmist tuli oma teadmised aabitsa kohta proovile panna, sest algas aabitsaviktoriin. Lõpetasime kõik ühise peolaua ääres, mille kõige pilkupüüdvam osa oli tähetort.

Kokkuvõtteks võib öelda, et pidu õnnestus. Aitäh vanematele, kes meiega koos nii vapralt lustisid ja vastu pidasid. Aitäh Eleonora emale imeilusa tordi eest!  Oleme nüüd suuremad ja targemad ning võime aabitsa raamaturiiulisse puhkama panna.

Soovime kõigile imelisi jõule!

1.klass ja õpetaja Krista
VAATA

You may also like...