7.KLASS SNOWTUBINGUL OTEPÄÄL

Et nautida talvemõnusid Otepääl, sai meie kool kinkekaardi nii nagu eelmisel aastalgi. Valida oli Kuutsemäe mäesuusatamise ja snowtubingu vahel.

Meie klass valis snowtubingu ning otsustasime minna 16. jaanuaril. Kohale saime autodega ja kell oli siis 13. Ilm oli väga ilus, mitte üldsegi nii sombune vaid tuulevaikne ja päikseline. Radu oli erinevaid. Saime proovida nii lihtsamaid kui ka hüplikumaid. Proovisime veel minikelke. Seal pidi kõigepealt aru saama, kuidas seda juhtida. Alguses sõitsid rajalt välja kõik, kes polnud enne proovinud. Aga kui said selgeks, siis oli väga äge, kuni pidid pidurdama jalgadega kõigest jõust, et teistele kelgutajatele mitte sisse sõita. Lõpuks hakkas paljudel külm ning läksime jääiglusse, kuna seal oli natuke soojem. Kui õige aeg käes, pidime minema bussi peale, et saada tagasi kooli.

Kokkuvõttes oli huvitav ning sai natukenegi välja argielust.

Ander Alliksaar
7.klass

Vaata (Ander Alliksaar)

You may also like...