VILISTLASED KÜLAS JA SPORTIMAS

Reedel, 13. aprillil toimus meie koolis taas kord üks vahva ning tore üritus, mis iseenesest võiks saada traditsiooniks. Vilistlased (Danel Prans, Taavi Vihmann, Remo Almar, Romet Reino, Hendrik Aaliste, Karl-Markus Toover, Arnold Sumberg, Rasmus Jaagant ja Kevin Kaur) avaldasid ka sel aastal soovi tulla meile külla ning pidada maha üks sportlik pärastlõuna.

Ka sel aastal oli peaeestvedajaks Danel, ta võttis ühendust ning andis teada, et neil on tekkinud taas soov meile külla tulla ning mängida meie kooli poistega palli. Kui eelmisel aastal saime kaasa elada vaid korvpallimängule, siis sel aastal pakkusid nii endised kui ka praegused õpilased meile põnevat vaatemängu nii võrk-, jalg- kui ka korvpallis.

Vilistlastega pidas koolimeeskond (Andreas Kiivit, Gen-Marten Paul, Joonas Aart, Marten Belov, Haral Raave, Aksel Joonas Reedi, Ats Rästa ning Mairo Kõiv) maha mitu põnevat mängu. Alustati võrkpalliga, siis katsuti jõudu jalgpallis ning hoolimata suurest väsimusest mängiti ka korvpalli. Oli palju põnevust ja pinget, võideldi vapralt ja kuigi võrkpallis ning korvpallis pidime tunnistama vilistlaste paremust, siis jalgpallis jäime viiki.

Ürituse lõpetasime ühispildiga ning mängijate premeerimisega – kosutasime end peale rasket lahingut veidi hea ja paremaga maiustades ning rääkisime, kellel kuidas läinud on, kes millega tegeleb jne. Lisaks tegime meeleoluka tuuri kooli peal, näitasime, mis meil uut on ja vilistlased jällegi meenutasid vanu häid aegu  ning jätsid nii mõnelegi endisele õpetajale tahvlile  toreda üllatuse-tervituse.

Muide, sel korral avaldati soovi, et järgmisena võiks toimuda sarnane üritus, aga õues  Nii et on taas, mida oodata.

Igatahes täname kõiki osalejaid, abistajaid (Annabel – fotograaf, Tanel – maskott, Sofia ja Laura) ja kaasaelajaid. On ääretult tore ja südantsoojendav, et õpilased, nii praegused kui ka endised, on aktiivsed ning alati valmis ja avatud uutele pakkumistele. Selline õpilastepoolne initsiatiiv on teretulnud ning meie omalt poolt püüame seda alati ka toetada.

Minu jaoks on ütlemata suur rõõm näha endisi õpilasi, et nad on sirgunud suuremaks, tugevamaks, targemaks ja veel toredam on, et nad ei ole unustanud oma endist kooli ja endisi õpetajaid 

Janika Kilk

Vaata (Annabel Eensoo)

You may also like...