PLAYBACK

20.aprillil toimus meie armsas koolis Playback, mis on saanud juba traditsiooniks.
Sellest üritusest võtsid osa peaaegu kõik klassid, isegi õpetajad. Igal klassil pidi olema oma unikaalne versioon ühest palast. Loo võisid klassid valida endale ise. Kõik esitused olid väga vahvad ja auhindu oli raske välja jagada.Esimese klassi õpilased esinesid Shanoni looga “Suvi kestab veel” ning sellest sai osa võtta kogu klass. Algklasside tüdrukud tantsisid loo “Tantsukingad” järgi ning nemad valiti rahva lemmikuks. Järgmine julge etteaste oli poisilt, kes imiteeris Naised Köögis “Aasta ema”. 4. klassi poisid esinesid puhkpillilooga “Verona”. Seejärel kõlas suuremate tüdrukute esituses popurrii Eesti Laul 2018 lauludest. Poisid esitasid vahva laulu “Tiigrikutsu”. 6. klassi esines  lastemeelse laulu “Baby shark” järgi. Järgmine üksiküritaja oli rohelises kostüümis 8. klassi poiss, kes  tantsis loo “Reece’s puff” järgi. Veel üks esitus algklasside tüdrukutelt oli Getter Jaani laul “Rockefeller street”. 9. klass esines “Ärapanija” looga “EKRE”. Päeva viimane esitus “Tean, ei tea” oli muidugi õpetajatelt.

Playback muutis meie päeva jälle huvitavaks ning tore oli näha nii palju esinejaid.

Oliver Kiho ja Harald Raave
9.klass

Vaata PILDID (Karin Järv) VIDEOD (Aili Mägi)

You may also like...