TAMMEDE ISTUTAMINE

Neljapäeval, 3. mail toimus meie koolis tammede istutamine. Tammetõrud olid kooli juurde mulda pandud viis aastat tagasi ja nüüd istutasime tammeistikud maha Eesti sajanda sünnipäeva puhul.

Osalesid peaaegu kõik õpilased. Ilm oli soe ja päikesepaisteline. Puid istutasime neljanda tunni ajal. Alustasime rivistusega. Kõik olid pidanud kaasa võtma labida ja kastekannu. Enamikul õpilastest olid töövahendid olemas. Tammeistikud ja veevoolik olid kooli kõrval kõnnitee ääres.                                                               

Moodustasime rühmad. Grupis pidi olema vähemalt kolm inimest. Osad istutasid Pühajärve puhkekeskuse juures ja teised jäid kooli juurde. Istutamispaigad olid kõnnitee ääres puupulkadega ära märgistatud. Iga grupp pidi mulda panema vähemalt ühe istiku. Suuremad õpilased aitasid väiksemaid.

Meie võtsime istutamiseks Voki poolt esimese koha. Kui tammeistik oli mullas, panime kaks puupulka puu kahele poolele ja ühele kirjutasime istutajate nimed. Istutamine kestis üle tunni aja. 

Arvame, et see oli tore päev. Saime õues klassi ja sõpradega aega veeta ning puid istutada. Loodame, et meie istutatud tammed lähevad hästi kasvama!

Kristelle Kõiv, Ander Alliksaar, Angelina Arro
6. klass

VAATA (Karin Järv)

You may also like...