MUUSIKAKOOLI KONTSERT

Teisipäeval, 17. aprillil andsid Otepää muusikakooli õpilased meie koolis kontserdi. Kuulsime nii puhkpille, löökpille, klahvpille, keelpille kui ka laulu. Kontserti alustas teise klassi õpilane Matilda, kes mängis ksülofoni. Neljandast klassist esines Ruuben, kes mängis trompetit. Viiendast klassist mängis meile klaverit Katriin, plokkflööti Paula ja trombooni Roland. Kuuenda klassi õpilane Aneth Kaileen mängis flööti. Seitsmenda klassi muusikute kava oli kõige pikem. Rasmus esines tromboonil, Tuule-Liis mängis klaverit, viiulit ja laulis ning Andreas, kes on tegelikult küll Heino Elleri nimelise muusikakooli kitarriõpilane, esitas pika ja keerulise loo. Üheksanda klassi õpilane Annabel mängis klaverit. Otepää muusikakooli vanamuusikaansambel lõpetas meie kontserdi rütmika palaga.

Kontsert oli väga huvitav ja mitmekülgne. Kuigi tänavu oli esinejaid vähem kui eelnevatel aastatel, oli ikkagi tore vaadata ja kuulata, mida nad olid aastaga õppinud.

Maria Lohk ja Tuule-Liis Jaagant

You may also like...