KÜLASKÄIK VANEMUISE TEATRISSE

KÜLASKÄIK VANEMUISE TEATRISSE

Reedel, 1. detsembril pärast teist tundi läks 4.-6. klass  bussi peale. Asusime teele Tartusse.  Tartus peatus buss Vanemuise teatri juures. Teatris oli väga palju rahvast. Võtsime riidest lahti ja vahetasime jalanõud. Saime oma piletid kätte, läksime saali ja etendus algas.

Seekord vaatasime etendust ,,Lapsepõlvebänd”, mille lavastaja on Andres Noormets. Osades olid Maria Annus, Linda Kolde, Priit Strandberg, Tanel Jonas, Ele Sonn, Jaanus Tepomees, Aivar Tommingas. Selles lavastuses on kasutatud näitlejate lapsepõlvelugusid.

,,Lapsepõlvebändis” oli juttu sellest, et Marial oli sünnipäev ja terve bänd tuli talle külla. Mängiti ja lauldi palju lugusid, mõeldi, mida elult tahetakse. Söödi kooki, visati nalja. Lõpus sai Maria endale punase jalgratta. See oli tema kõige suurem unistus, mis sai ka teoks.

Arvan, et lavastus oli rõõmus, huvitav ja musikaalne. Õhkkond saalis oli rõõmsameelne ja sõbralik.

Kindlasti tuleks teatris rohkem käia. Need külastused panevad mõtlema ja  arutlema isegi neid, kes tavaliselt suhtuvad ellu ükskõikselt!


Ander Alliksaar
6. klass


You may also like...