ÕPPEPROGRAMM “LÄÄNEMERI” 

ÕPPEPROGRAMM “LÄÄNEMERI” 

5. mail käisime klassiga Tartu Loodusmajas õppeprogrammil „Läänemeri“. Start oli kohe, hommikul, enne tundide algust.

Loodusmajas saime natukene ringi vaadata, kus nägime turteltuvisid ja tiigri topist. Turteltuvid oli eriti naljakad enda „naeru“ pärast. Siis tutvustas giid Anneli loodusmaja, rääkis pisut selle ajaloost ning juhatas meid õpituppa. Seal rääkis ta huvitavatest Läänemere faktidest, ning pärast seda moodustasid tiimi Gabriel, Kenter ja Reili ning Hendrik ja Karl-Markus. Õpetaja Lembi osa ei võtnud.

Õpituba oli jaotatud kuueks erinevaks teemaks. Meile anti töölehed ja saime neid täitma hakata. Mina ja Karl-Markus jõudsime viis teemat läbida ja teine tiim kõik teemad. Vaja oli teha katseid ja hoolikalt allikatekste lugeda. Õpituba kestis kaks tundi ja pärast seda pidime lahkuma.

Kõigile tundus see õppekäik väga meeldivat ja jäid arvatavasti rahule.

Hendrik ja Karl-Markus
9.klass

Vaata (Lembi Oja)

You may also like...