ESTEETIKA- JA TANTSUKOOLI TALVEPIDU

ESTEETIKA- JA TANTSUKOOLI TALVEPIDU

Esteetika ja tantsukool pidas oma järjekordset suurt talvekontserti, mis toimus Rakveres, esteetika ja tantsukooli sünnilinnas. Sellele üritusele sõitis esinejaid üle kogu Eesti. Esmakordselt oli esindatud ka Lõuna-Eesti tantsutrupp, kuhu kuulus tantsijaid Pühajärve koolist, Otepäält ja Kanepist ning Kambjast. Meie koolist osales üritusel kaheksa tantsijat.

Alustasime päeva prooviga, mis ei kestnud väga pikalt. Pärast proovi võisime avastada maja, kus toimus kontsert. Umbes tunni aja pärast algas meil peaproov. See oli üsna huvitav. Selleks ajaks oli kõigil seljas riietus, millega pidime esinema. Pärast peaproovi sättisime riietust ja tegime soengud pähe ning mõni isegi meikis ennast. Siis läksime ühte suurde ruumi, kus saime oodata peo algust. Alguses ei olnud seal väga tore oodata, kuid mõne aja pärast, kui peo algus lähenes, oli üsna lõbus.

Pidu algas  – küll oli ikka lärm! Ma ei kuulnudki alguses midagi, sest seal oli nii palju lärmi, et isegi iseenda mõtteidki ei kuulnud. Kui pidu algas, polnud keegi meie kooli tantsijatest  väga närvis. Enne meie esinemist olid kõik aga juba üsna närvis. Mina küll väga ei olnud, pigem rahustasin teisi maha. Lavale minnes olin hästi pisut närvis, kuid kõik läks vähemalt minu jaoks hästi. Pärast esinemist, kui lavalt maha tulime, olin õnnelik, sest me tegime ära. Me esinesime peaaegu kahe tuhande inimese ees!

Peo lõpupoole läksime tagasi saali ja jooksime üle lava ning lehvitasime. Kui kõik grupid olid lehvitanud, läksid osad lavale ja osad põrandale ning tantsisime ühistantsu. Lõpus lasti konfetikahureid ja taevast sadas alla konfette. See oli väga ilus ja äge üllatus korraldajate poolt.

Mulle endale meeldis see kontsert väga ja ma lähen sinna kindlasti ka järgmisel aastal.

Angelina Arro

You may also like...