LASTEAIA JÕULUPIDU

LASTEAIA JÕULUPIDU

14.detsembri õhtupoolikul jõuame kõige kärmemate jõulupeole äärepealt hilinedes. Maandun vabale toolile, fotoaparaadid plõksuvad ümberringi, laval ja lava ees on alanud tõeline „inglite“ aeg. Püüan kaela õieli ajades neid kokku lugeda, 20 sain küll. Tantsujalad, laulukeeled, erksad tütarlaste meeled! Nende teadlikuse taustal kasvatajad seekord nagu ei märganudki. Andku nad andeks: nende töö oli täiuslik. Kõik teadsid, mida teha ega oodanud abi vanemateltki saalis, aina särasid iseseisvalt esineda.

Ühtäkki vantsisid kohale ka pöialpoisid oma kirkadega õlal. Mida suurem, seda väsinum näis! Tähtsad töömehed jõulude ajal vahetasid tööriistad kitarride vastu ning laulsid „ ei pahad lapsed päkapikumaale saa“. Keset pidu kargas-kepsas-krauh-krauh-krauh kohale ülemus-Jõulumees. Kõik lapsed ootasid oma nime kui jõuluime ning lõid Vanale patsi, kui salm meelest ununes.

Jõuluvana jagas jõulutähti õpetajatele-kasvatajatele ega unustanud ka lasteaiarühmi suurte üld kingitustega premeerida.

Head kosumist Jõulumehele, et päris pühadeks särtsu säiluks!

Vanaema Aili

Vaata (Pille Kangur)

You may also like...