EMAKEELENÄDAL PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

EMAKEELENÄDAL PÜHAJÄRVE PÕHIKOOLIS

Emakeelenädal oli meie koolis 14.-18. märtsini.

Emakeelepäeval, 14. märtsil toimus aktus. Õpilased rääkisid selle päeva tähtsusest, lugesid luuletusi, laulsid ja mängisid kannelt. Kuna äsja oli lõppenud lugemisvõistlus, siis kuulutati välja võitjad. Parimatele lugejatele jagati raamatuid ja šokolaadi. Kooli parim lugeja on 9. klassi õpilane Iti-Riin Jaagant.

Emakeelepäeval kirjutasid e-etteütlust Ekke Kaha, Romet Reino, Anet Künnapuu, Erik Salk ja Cärolin Trik.

Toimusid ka viktoriinid õpilastele ja õpetajatele. Suuremate õpilaste viktoriini võitjaks osutus võistkond Andud. Väiksemate õpilaste viktoriini esimest ja teist kohta jäid jagama võistkonnad Kiisu8 ja Sada. Viktoriini koostas Iti-Riin Jaagant. Õpetajate viktoriini valmistas ette Anet Künnapuu. Parim oli õpetaja Olga Alova. Toimus ka meediaviktoriin, mille võitis õpetaja Peeter Kangur.

Emakeelenädal oli väga tore ja tegus nädal ning meeldis kõigile, kuna õpilased said palju uusi teadmisi ning jagati auhindu.

Iti-Riin Jaagant ja Anet Künnapuu
9. klass

You may also like...