3.KLASSI ÕUESÕPPEPÄEV

3.KLASSI ÕUESÕPPEPÄEV

Ühel sügisesel päeval (24.september), mis oli väga suvine, toimus meil õuesõppepäev. Sõitsime pärast esimest tundi õpetaja maakoju.

Õpetaja Anneli aed oli väike. Seal kasvasid viljapuud: 13 õunapuud, 1 pirnipuu ning kirsi-ja ploomipuud. Köögiviljaaias kasvasid aedviljad: kartulid, terav paprikad, tomatid, kõrvitsad. Kõrvitsad olid väga suured, aga rohelised. Maitsesime ka õunu – mõned neist magusad, mõned täitsa hapud. Keldri servas õitsesid ilupõõsad. Õppisime tundma taime, mille nimi on PUNANE SIILKÜBAR. 

Tore oli ringi liikuda meeskonnatööd tehes. Pidime lahendama erinevaid ülesandeid, mis meile tundusid keerulised. Saime teada, kes on HAIGUR ja mis seen on SOOMUSTINDIK. Kõige lihtsam oli arvutada sauna ümbermõõtu. Kõik said auhinnaks apelsini, mis on väga tervislik puuvili. Poistele meeldis püüda kala. Siim ja Roland püüdsid päris mitu ahvenat, Mathias sai kokri. Dimitri üritas kala püüda kartuliga. Tüdrukud valmistasid koos õpetajaga kurgi-tomati salati. Laud kaetud, hakkasime sööma. Jõudsime veel mängida jalgpalli ja trihvaad. Oli väga tore päev.

3.klassi ühistöö

Vaata (Anneli Teder)

You may also like...