NUNNUNÄITUS

NUNNUNÄITUS

23. septembril avasime Pühajärve Põhikoolis nunnunäituse. Sel aastal korraldas seda 6. klass, kuid meile olid abiks ka õpetaja Pille ja õpetaja Janika. Üritus toimus vaibaruumis.

Päev varem vedasid tüdrukud laudu vaibaruumi, sest poisid olid jalgpallivõistlusel. Osavõtjaid oli üsna palju, enamik siiski algklassidest. Näitusel oli esindatud ka lasteaed. Nii liit- kui ka sõimerühm tõid huvitavaid sügisande. Eriti tublid olid Hans-Gustav, Viktoria, Blanka ja Kristofer.

Kooli õpilastest võiks esile tuua Riinu, Oliveri, Kerreti, Paula, Miko ja õpetaja Maie, kes oli ainus õpetaja. Saskia, Elsa, Liis, Johanna, Mattias ja Annabel olid samuti väga tublid. Kuuendikud tänavad kõiki, kes oma sügisande tõid ja näitasid. Meie arvates läks nunnunäitus väga hästi.

Liisa Mari 6. klass

Vaata (Karin Järv)

You may also like...