LASTEAIA VASTLAPÄEV

LASTEAIA VASTLAPÄEV

Lasteaia vastlapäev toimus sel aastal 10. veebruaril kooli võimlas. Kuna maa oli must ja traditsioonilisi talvelõbusid nautida ei saanud, oli õpetaja Jaanika mudilastele valmis seadnud tehislumest lumepallid. Toimus lumepalliveeretamine, lumepalli kaugusviske võistlus ja ka lumepalli võrkpall. Kõik lapsed said ka suusatada, kuid sedapuhku asetati jalad suuskade asemel kingakarpidesse. Kelgusõiduks läks vaja tugevat riiet  millega võimla libedal põrandal liugu lasta. Lisaks kujuteldavatele talvelõbudele toimusid veel mitmed toredad sportlikud tegevused. Ürituse lõpus said lapsed ülesande otsida võimlast üles vastlapäeva auhinnad. Kulus päris tükk aega enne kui purgike medalitega üles leiti. Hoolimata sellest et lund ei olnud, oli lasteaia vastlapäev lõbus ja meeldejääv.

Vaata

You may also like...