MOVE WEEK ehk liikumisnädal               

MOVE WEEK ehk liikumisnädal               

MOVE Week on iga-aastane üleeuroopaline sündmus, mis rõhutab regulaarse liikumisharrastuse kasulikkust. Sel aastal toimus liikumisnädal 21.-27. septembrini. Ligi ühe miljoni osalejaga on MOVE Weekist saanud suurim kogukondlik ettevõtmine, mis propageerib liikumisharrastust ja sporti.

Otepääl toimus seoses sellega 22. septembril matk ümber Otepää linna. Matka korraldas Ene Prants. Matka pikkus oli 10 km.

Pühajärve põhikoolis toimus kolmapäeval, 23. septembril ja reedel, 25. septembril täpsusviske võistlus. Kolmapäeval olid võistkondade kapteniteks 9. klassi tüdrukud ja võistlejateks algklasside lapsed; reedel olid võistkondade kapteniteks 9. klassi poisid ja võistlejateks vanema astme õpilased. Kaptenitel olid seljas oranžid MOVE Weeki särgid. Kõik osalejad said endale valge või oranži kummist käepaela ja veepudeli. Kõikidest võistkondadest tehti ägedaid pilte. Üritus oli hästi korraldatud.

Iti-Riin Jaagant  
9. klass

Vaata (Janika Kilk)

You may also like...