8. KLASS KORISTAS TUNNETUSRADA

Teeme ära talgud toimuvad meie koolis tänavu nädala jooksul. 8. klass otsustas oma objekti  – tunnetusrada Pühajärve ääres – korda teha kolmapäeval, 4. mail. Sööklatädi Tiina käest saime prügikottideks tühjad leiva-saia kotid ja õpetaja Tiina andis meile valida erineva värvi ja suurusega töökindaid. Puhastasime tunnetusraja teeservi. Esimene prügi oli suitsupakk raja alguses ja pandipakendid silla all. Pühajärve äärest leidsime keelumärgi. Asetasime märgi tagasi oma kohale. Veidi maad eemal, keset metsa, leidsime teisegi keelumärgi. Selle tassisime kooli juurde. Metsas sambla seest korjasime kokku ka hunniku jääklaasi ja katkise klaaspudeli. Pisikesi paberi tükikesi ja maski leidsime ka. Ilm oli soe ja metsa all õitsesid lilled, mõnus oli koos klassiga tunnetusrada koristada.

8. klass
VAATA (Pille Kangur)

You may also like...