TÄHISTASIME HINGEDEAJA SAABUMIST

4. klass tähistas neljapäeval, 31. oktoobril hingedeaja saabumist klassiõhtuga. Teemaks halloween. Suuremat elevust tekitas asjaolu, et  plaanisime kooli  ööbima jääda.

Kaunistasime temaatiliselt klassi, kostümeerisime endid vastavalt ning pidu võis alata. Aulas toimusid erinevad tegevused, mängisime ja  tantsisime. Seejärel valmistasime kodunduse klassis üheskoos pitsat. Kuni pitsa ahjus valmis, mängisime sünonüümide sõnamängu. Mängus tuli välja palju uusi väljendeid, mida  olime küll kuulnud, kuid igapäevaselt ei kasuta.

Pärast kosutavat õhtusööki asusime testima teadmisi hingedepäeva ja halloweeni teemal. Selleks oli Urmo ette valmistanud Kahoot! viktoriini. Edukaim oli Loreida, teised tihedalt kannul. Tuleb välja, et võõrapärasel halloweenil on meie hingedepäeva ning mardi- ja kadripäeva kombestikuga nii mõndagi ühist. 

Enne magamaminekut toimus videodisko ja siis oligi aeg põhku pugeda. Järgmisel päeval tuli ju jälle koolipinki istuda! Unejutuks luges õpetaja  katkendi äsja kooli külastanud lastekirjaniku Kristina Ruderi  ulmejutu sugemetega raamatust „Võõrik“.  Küll tuli magus uni!

4. klass
Vaata (Tiina Kukk)

You may also like...