MIHKLILAAT JA REBASTE RISTIMINE

30. septembril toimus koolis rebaste ristimine ja mihklilaat. Laat oli meie, 5. klassi korraldada ja läbi viia.

5. klassi päev algas sellega, et meile pandi selga väga naljakad riided, mida pidime kuni laada alguseni kandma. Igal vahetunnil toimusid  erinevad tegevused. Täname õpilasesindust, et nad meile nii vahva rebaste ristimise korraldasid ning eriti hea meel on selle üle, et nad ei teinud meile midagi väga hullu 🙂

Enne mihklilaada avamist, mis toimus 5.-6. tunni ajal, pidime andma rebaste vande. Seejärel avasime laada, tegime seda koos direktor Miia ning meie kooli maskott Hugoga. Müüjad olid end enne 5. tunni algust juba sisse seadnud. Sel aastal oli väga palju kaubitsejaid, lausa üle 40! Vaibaruumis kaubeldi esemete-asjadega ning aulas olid end sisse seadnud toidumüüjad. Aulas toimus ka õnneloos ning oli annetuskast – saadud tuluga toetame liikumispuudega lapsi!

Mihklilaat sai läbi väga kiiresti. Loodame, et kõik leidsid endale midagi meelepärast. Pärast 6. tundi korrastasime me aula ära ning saigi väga tore ning lõbus päev läbi! Kõik hea saab kord otsa … 🙁 🙂 Me loodame väga, et kõigile see üritus meeldis ning jääme pikisilmi järgmisi üritusi ootama! Ja kindlasti täname kõiki neid, kes toetasid liikumispuudega lapsi.  Aitäh!

5. klassi nimel Elsa Naruski

VAATA 1 2 (Tiina Kukk, Janika Kilk)

You may also like...