VÕRKPALLI PALLILAHING

23. jaanuaril võtsid Pühajärve kooli 2.-3. klassi lapsed suuna Valga Priimetsa kooli poole, et maha pidada üks korralik pallilahing. Üritust korraldab Eesti Võrkpalli Liit ja turniir on üle-eestiline. Sel päeval selgitati välja Valgamaa osavamad poisid- tüdrukud. Asjatundmatutele selgituseks: mängus on korraga 2 palli, eesmärgiks on toimetada pall võrkpalli ülevaltsöödu (kahe käega) abil üle võrgu vastaste poolele nii, et see maanduks vastase väljakupoolele ning takistada palli maandumist oma väljakupoolele. Punkti saab, kui üle võrgu söödetud pall kukub vastase väljaku poolele maha enne kui mängija seda püüda jõuab, kui vastane söödab „välja“ või võrku. Palli sihilik hoidmine keelatud (eelneb hoiatus, järgneb punkt vastasele).
Maakonna koolidest olid esindatud 6 poiste ja 4 tüdrukute võistkonda, igas kuni 9 liiget. Platsil võis korraga olla 6 mängijat. Oli kõva madin, sest võidusoov oli kõigil suur. Pühajärvekad ei teinud ühelegi võistkonnale mängu lihtsaks ning päev lõppes meie jaoks väga edukalt- nii poiste kui ka tüdrukute võistkond saavutas auväärse II koha. Hurraa! Palju õnne, Loreida, Kerda, Matilda, Marili, Kadili, Blanka, Grete – Marie, Rasmus, Urmo, Tormi, Erki, Ott, Ats Oskar ja Morten! Oli väga tore päev!

3.klass
Vaata (Janika Kilk)

You may also like...